Díjmentesen

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által kiadott engedély alapján cégünk jogosult a Magyarországon működő biztosítótársaságok által művelt valamennyi biztosítási módozat értékesítésére. Cégünk a biztosított illetve a szerződő érdekképviselője. Ez élesen megkülönbözteti a biztosító bármilyen alkalmazottjától, a biztosítási ügynöktől, aki a biztosító érdekképviselője.

A Kék PTI Alkusz Kft. szolgáltatásai Ügyfeleink számára díjmentesek!

A bróker díjazását, az úgynevezett courtage-t a biztosítótársaságok fizetik. Így bármilyen meglepő is, ha vállalkozása vagy családja a közvetítésünkkel köti biztosítási szerződéseit, az az Ön számára semmilyen plusz kiadást nem jelent, sőt meggyőződésünk, hogy szolgáltatásaink igénybevételével pénzt, időt, energiát és munkaerőt fog megtakarítani.

Szervezetek részére

Ügyfeleink részére teljeskörű biztosítási alkuszi tevékenységet kínálunk a vagyon- és felelősségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nemzetközi és belföldi szállítmánybiztosítások, élet- és balesetbiztosítások, illetve nyugdíjpénztári szolgáltatások területén. Az Kék PTI Alkusz Kft. alapelve, hogy a kockázatok felmérése és csökkentési lehetőségének mérlegelése után csak olyan kockázatok biztosítását tanácsolja, amelyből eredő csúcskárok egy cég gazdasági helyzetét veszélyeztetnék. Az ilyen jellegű szakszerű tanácsadás érdekében felmérést végez, melynek során a kockázatok és a biztosítási szükségletek az érvényben lévő biztosítási szerződésekkel kerülnek összevetésre, mind minőségi, mind gazdasági szempontból.

Ezek alapján alakítjuk ki azt a testre szabott biztosítási rendszert, amelyet az Ügyfeleinkkel történő egyeztetés után ültetünk át a gyakorlatba. Az Kék PTI Alkusz Kft. tevékenységéhez hozzátartozik az állandó felvilágosítás és tájékoztatás, például egy új fedezeti lehetőségről, a kármegelőzési intézkedéseknek a meglévő szerződést érintő következményeiről, a biztosítási piacon történt változásokról.

Magánszemélyek részére

A családok, magánszemélyek részére, teljeskörű biztosítási tanácsadással állunk rendelkezésre, legyen szó gépjármű felelősségbiztosításról, élet- balesetbiztosításról, lakásbiztosításról vagy utasbiztosításról. A családok segítségére kívánunk lenni a magán és önkéntes nyugdíjpénztárak, valamint a lakástakarékpénztárak szolgáltatásainak elemzésével.